Transformation Game

Groeiversneller voor leiderschapsontwikkeling, loopbaanontwikkeling en persoonlijke effectiviteit

  • 1 of 2 dagen coaching
  • waarop je het Transformatiespel speelt en
  • tot verrassende inzichten komt over jouw ontwikkelvraag.

  • Je werkt in een gezelschap van maximaal 3 deelnemers
  • onder intensieve begeleiding van de coach
  • om je zelfkennis te vergroten en volgende stappen te zetten.

Transformation Game

Het Transformatiespel nodigt je op lichtvoetige wijze uit aan diepgaande verandering te werken. Je komt tijdens het spelen allerlei situaties tegen uit je eigen leven. Je legt verbanden, krijgt nieuwe inzichten, onderzoekt belemmeringen en gaat uitdagingen aan. Je ontvangt aanmoedigingen, opdrachten en reflectievragen die je zelfkennis vergroten.

In een select gezelschap van maximaal 3 deelnemers betrekken we alle boodschappen uit het spel op jouw ontwikkelvraag en formuleer je nieuwe stappen. Een gefocust proces van ontdekken, bezinnen en verwerkelijken.

Er zijn 2 opties om te spelen:

Transformatiedag: 1 dag van 10.00-20.00, een online groepsintake en een online individueel outtakegesprek

Transformatiespel-tweedaagse: vrijdagmiddag vanaf 15.00 tot zaterdag 18.00, een (online) intakegesprek, online groepskennismaking en een (online) outtakegesprek

Intake en outtake

Je ontwikkelvraag bereiden we voor in een (online) groepsintake m.b.v. een vragenformulier. In de outtake onderzoeken we hoe je verder kunt met de opbrengsten van jouw Transformatiespel.

 

Je ontwikkelvraag – een paar voorbeelden:

Hoe kan ik in de huidige complexe situatie leiderschap (blijven) tonen?

Ik sta op een kruispunt in mijn leven of loopbaan, welke richting is voor mij de juiste?

Hoe kan ik dat wat vastgelopen is, weer in beweging krijgen?

Hoe los ik het conflict met mijn collega/manager/medewerker op?

Nathalie Gispen is op 22 oktober 2022 gecertificeerd als Facilitator of the Transformation Game door de Findhorn Foundation in Schotland. Zij heeft daarmee het recht het Transformatiespel aan te bieden.

Praktische informatie

NB je kunt je ook met een groepje mensen aanmelden en zelf een datum kiezen. Stuur dan een mail naar  info@gispeneffect.nl of bel: 06-2170 4400

Transformatiedag
Locatie, data en kosten

Fabrieksweg 12, 3411 MM Lopik

  • zaterdag 11 mei 2024
  • zaterdag 31 augustus 2024
  • zondag 22 september 2024

€ 395,- ex BTW

Dit bedrag is inclusief maaltijden, koffie/thee, materialen.
De dag duurt van 10.00  uur tot 20.00 uur.

Transformatieweekend
Locatie, data en kosten
  • vrijdag 15 en zaterdag 16 november 2024

€ 895,- ex BTW

Dit bedrag is inclusief overnachting, maaltijden, koffie/thee, materialen.
Het weekend duurt van vrijdag 14.00 uur tot zaterdag 17.30 uur.

Ervaringen van deelnemers

Enige tijd geleden werd ik door Nathalie uitgenodigd om het Transformatiespel te spelen. Vol enthousiasme zei ik ja. En dat heb ik geweten! We waren met 3 spelers die allemaal hun eigen vraag/thema inbrachten. Vanuit die start, zijn we gaan spelen en kwamen zo iedere keer op verschillende velden met verschillende opdrachten. Het zet aan tot reflectie, maar gaf ook doorbraak momenten. Zo vond ik het erg confronterend dat ik, als enige, op het eerste niveau bleef hangen. Daarover reflecterend klopte dat ook. Vanuit de beperkende overtuiging dat ik op mijn huidige (zelfstandige) spoor moet blijven, zet ik mijzelf ook vast. Op basis van die dag heb ik mijzelf permissie gegeven om andere sporen te verkennen en dat geeft plezier en veel ruimte.

Nathalie’s begeleiding is heel fijn. Naast de veiligheid en de verbinding die ze biedt, gecombineerd met de nodige humor, weet ze met haar verdiepende vragen en oefeningen het spel tot veel meer diepgang te brengen. Ik kan iedereen een dag Transformatiespel aanraden, vooral onder begeleiding van Nathalie!

Cor van Geffen, Artha

“Ik heb onlangs bij Nathalie het Transformatiespel gespeeld aan de hand van een actueel probleem. Een diepgaande ervaring waarin Nathalie mij op een heel oprechte wijze begeleidde. Ze hielp me te zien wat er zich in het hier en nu aandiende. Ook maakte ze de onbewuste onderlaag bespreekbaar waardoor ik echt contact kreeg met het probleem, maar ook met de oplossingen. Nathalie begeleidde dit zeer zorgvuldig!”

Piet van Haaster, Corael

Ik heb een duwtje in de goede richting gekregen. Alsof er iemand meeluistert die een kaartje met goede raad voor je schrijft. En dat is verrassend, het was niet iets wat ik zelf al wist, het was nieuwe informatie.

Deelnemer Pilot 2023

Tekengebied 1

Potentieel

Bewust worden van je patronen, je talenten en je ongekende vermogens.

Tekengebied 4

Resultaat

Verrassende inzichten krijgen, blokkades wegnemen en vragen oplossen.

Tekengebied 5

Focus

Nieuwe perspectieven vinden voor versnelde ontwikkeling en vervolgstappen.