Achtergrond van The Transformation Game

Dit spel is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler rond 1977 in Findhorn, Schotland. Findhorn is een intentional community die zich ten doel stelt bewuster, autonomer en in harmonie met de natuur te leren leven. Met het bordspel dat in de Transformatiedagen bij GispenEffect gebruikt wordt, kun je de essentie van wat Findhorn brengt op je eigen plek ervaren! Facilitators over de hele wereld zetten het Transformatiespel in diverse contexten in.

 

 

Spelvraag

Elk Transformatiespel ga je in met een specifieke vraag. De formulering van deze vraag is belangrijk, want de vraag die je stelt, is ook de vraag waar je antwoorden op krijgt. In de online groepsintake maken we kennis met elkaar en formuleren we ieders spelvraag.

Levensecht

Het Transformatiespel lijkt op het leven: wat je aan tegenslagen, inzichten, uitdagingen, hulpbronnen en inspirerende ontmoetingen tegenkomt, kom je ook in het spel tegen (en andersom). Invloeden en levenslessen uit allerlei culturen en stromingen zijn erin terug te vinden. Je ontvangt aanmoedigingen, opdrachten en reflectievragen die je zelfkennis vergroten. En met die kennis over jezelf zie je nieuwe perspectieven in je ontwikkelvraag die je daarvoor nog niet kon zien.

winter-contrast-in-krakow-poland-black-and-white